WisClub Blog

WisClub Blog

Projectjes en projecten?!!

Werk ledenPosted by Klaus de Jong Wed, November 11, 2015 22:22:56
Vanmiddag schreef ik onderstaande email aan een collega en nu denk ik: eigenlijk is het teveel voor één persoon, zijn er mensen die dit soort projecten en projectjes leuk vinden? Ik zou graag het één of ander samen willen doen.

Dus ik drop het verhaal maar even hier, wie weet wordt het wat smiley
>>
Met mij gaat het goed alleen ik kan fysiek niet veel, het probleem met mijn luchtwegen gooit daar ondanks de behandeling roet in het eten.

Maar ik vermaak me prima, het prototype van de box is klaar en daar ga ik er nu twee van bouwen. De nu volgende stap is het ontwerpen van de printplaat voor de versterkers. Voor de tractor ben ik nu zover dat we een platform hebben om rijdend wiskundige modellen te testen, dus dat schiet ook op en de het project zonnepanelen gaat inmiddels over een 'verse Distiller'. Ik ben daar een schone versie aan het bouwen waar dan later de specifieke Distiller modules in gehangen kunnen worden. Ik verwacht dat er op die manier ergens begin volgend jaar een nieuwe user interface met analyse- en rapportfunctie voor de Distiller staat. Technisch is de Distiller eigenlijk zover klaar.

Wat hebben we dan nog?: IoT, Edison, binnenklimaat koeiestal etc.

Ik probeer wat medestanders te vinden voor mijn projecten want ik zie eigenlijk geen reden om het allemaal in mijn eentje van de grond te trekken. Zeker niet meer met mijn gezondheid.

Het lijkt misschien veel maar voor de meeste dingen heb ik al werkende proto's :-))). En als ik dan genoeg gewerkt heb kan ik de rest van de tijd muziek luisteren met mijn boxjes en het RapBerry PI HIFI audio spelertje. Op die manier houd ik de balans er een beetje in, en ik heb de tijd :-))).

Dus...., ik amuseer me binnen de begrenzingen van mijn gezondheid :-).
<<

Tot morgen.

  • Comments(3)//blog.wisclub.nl/#post137